Klubmodul henter siden
Sommersjov 2024
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Sommersjov 2024


Igen i år tilbyder Solrød Svømmeklub alle børnesvømmere til Sommerarrangement i Solrød Idrætscenter i dagene mandag-onsdag den 1/7, 2/7 og 3/7 fra kl. 9.00 til kl. 17.00 (bemærk at vi kun er i svømmehallen mandag og tirsdag eftermiddag og det er ren hygge og leg).


Foruden vandlege under vores dygtige træneres opsyn, vil der også være  udendørs  aktiviteter, og om onsdagen vil der blive arrangeret en  spændende heldagsudflugt i form som tidligere år.

Da der er begrænset deltagerantal vil børn mellem 6 og 14 år få fortrinsret. Derudover skal børnene selv kunne klæde om. En feriegæst/kammerat er velkommen. Prisen pr. næse er kr. 995,-

Man skal medbringe madpakke og evt. skiftetøj, men ikke mere end børnene selv kan bære, tøj på efter vejret hver dag og være smurt ind i solcreme når man kommer. Onsdag skal vi ikke bruge badetøj. 
Klubben giver drikkevarer og frugt. Derudover vil det være en fordel, hvis børnenes ting er pakket i en rygsæk.


Programmet for de enkelte dage

Mandag den 1/7
Vi  mødes alle i forhallen til svømmehallen. Vi starter med, at dele  børnene i enkelte grupper, som efterfølgende skal lære hinanden lidt at  kende.
Dernæst lave vi forskellige aktiviteter - både inde og ude - resten af formiddagen og over middag.
Omkring kl. 14.00 til ca 17.00 er vi i svømmehallen, hvor der igen vil blive leget godt og grundigt igennem.

Tirsdag den 2/7
Ligner meget mandagen. Vi har forskellige arrangementer både inde og ude, og  hvis vejret er til det, kan det være vi går ned på stranden og laver nogle finde sandslotte (strandtur kan evt. flyttes til om mandagen).
Omkring kl. 14.00 til ca 17.00 er vi i svømmehallen

Onsdag den 3/7
Her går turen atter til vores meget HEMMELIGE sted. Vi bruger oftest de første 2 dage til at fortælle børnene, at vi ikke ved hvor turen går hen. At vi måske skal til en øde ø, hvor vi skal fælde træer og bygge en tømmerflåde, som vi selvfølgelig skal sejle hjem på. 
Dagen  starter med lidt aktiviteter rundt om Idrætcenteret, hvorefter vi går ned og tager toget nord på. Her finder vi en forlystelsespark, hvor vi bolter os i et par timer. Vi forlader forlystelessparken omkring kl. 16.00, hvor vi bliver afhentet i bus. Vi forventer at være ved SIC omkring kl. 17.00 alt efter trafikken. Turpas til denne dag er inkl. i prisen - vi anbefaler dog at børnene medbringer lommpenge til turen udover madpakke. 
Vi skal ikke bruge badetøj denne dag.

 


Ændringer de enkelte dage kan forekomme 

Husk: Mødetid kl. 9.00 præcis og vi forventer ikke at være færdig før kl. 17.00

I de 3 dage sommersjov varer kan enkelte træner træffes på klubbens telefonnummer 42 42 92 81

Sidste tilmeldingsfrist er frem til den 31. maj af hensyn til planlægningen 

Vi vil meget gerne bede om tilladelse til at tage billeder/film de enkelte dage. Dette bruges som stemningsbilleder på hjemmeside eller Facebook, men lige så meget for at orientere jer forældre om hvad det er vi lavet. Der tages meget hensyn til at billederne er sober.

 


Praktisk information om udfyldelsen:

- Man kan max tilmelde sig selv og en gæst.

- Ved  tilmelding af gæst, bedes alle felterne omkring evt. gæst udfyldes  (navn, fødselsdato, evt. sygdomme samt samtykke omkring billeder/film)

- Ved tilmelding af søskende bedes man tilmelde dem enkeltvis.

- Hvis man gerne vil følges med en person, bedes dette notes i feltet "Kunne godt tænkes at komme i gruppe med" (gæst kommer automatisk i samme gruppe). Begræns det venligst til ikke at være flere personer.

- Gæster SKAL tilmeldes samtidig med egen tilmelding. De kan ikke tilmeldes efterfølgende.


PS Vi sender ikke nogen børn hjem alene. Hvis barnet/børnene SELV skal gå/cykle hjem, SKAL der gives besked til klubben 

Tilmeldte
58 /70
Tilmeldingsfrist
31.05.2024
Tidspunkt
01.07.2024 kl. 09.00 - 03.07.2024 kl. 17.00
Sted
Solrød Idrætscenter / Svømmehal

Nyheder

Instagram

Loading