TALENTHOLDET


Undervisere; Instruktør Henrik og hjælper Lærke
 

Møde/træningstider:

 
Tirsdag
Opvarmning  17:30-17:45
Svømmetid      17:45-19:15
 
Torsdag
Opvarmning 15:30-15:45
Svømmetid 15:45-17:45
 
Fredag
Opvarmning 15:30-15:45
Svømmetid 15:45-17:45

 

Medbring en drikkedunk og en T-shirt til træning


Afbud skal ske til træneren senest 4 timer før træning
(Dette kan evt. ske på ksvom@solklub.dk eller sms til trænernes udleveret numre)

 

Regler:

Man skal møde 15-30 min før svømmetid for at varme op. 
Ingen går op før tid uden forudgående aftale. Dette er demotiverende for andre svømmere.
Som talentholdsvømmer skal man deltage i mindst to træninger om ugen, med mindre andet er aftalt med træneren. Derudover er det obligatorisk at deltage i det årlige Klubmesterskab og de af trænerteamet´s planlagte stævner.

 

Vi tolerere ikke mobning. Hvis vi høre eller ser noget den stil, vil man blive sendt hjem med det samme. Hvis det sker igen, tages der en snak med forældrene, og 3. gang vil der blive taget kontakt til bestyrelsen om videre foresættes på holdet.

 

Træning


Man skal møde 30 min før træningspasset starter. Tiden skal bruges til opvarmning, samt til at sætte vendeflag op og til at lægge banetorv i vandet. Vi forventer, at man som svømmer på talentholdet er fokuseret under træningen, så man får så meget ud af tiden som muligt.
 

Husk også altid at have en drikkedunk til vand med til træning. Den kan fyldes igen under træning, da det er vigtigt at får vand i løbe af træningen. Ligesom alt andet træning, sveder man når man svømmer. Problemet er blot, at man som svømmer, ikke mærker at man sveder på sammen måde, som f.eks. ved løb, fordi sveden blander sig i vandet som man svømmer i. Uden væsken kan man få krampe og/eller hovedpine.
  

Stævner


Vi stræber os på at nå ca. 3 - 6 stævner om året, som er tilpasset svømmernes niveau. Der vil også være nogle store stævner, således svømmerne også prøver det. Nogle af talentsvømmerne vil også blive inviteret med til Konkurrenceholdets stævner. Målet er, at svømmerne oplever en personlig udvikling med deres svømning, og får rutine, der gør dem til tryggere konkurrencesvømmere. Stævnerne er der, hvor svømmerne får mulighed for at vise hvor, langt de er nået med deres svømmekarriere - både for dem selv og for trænerteamet. Stævnerne bestå både af individuelle løb og holdkapper.
 

Ved stævner bliver man til stævnet slutter/til alle er færdige. Man hepper og er med til at skabe en god klubånd og et godt kammeratskab
 

Følgende skal altid tid medbringes til stævner:

  • Badetøj
  • Håndklæde
  • Drikkedunk
  • En god madpakke (både med protein og grønt)
  • Badehætte
  • Svømmebriller 
  • Klub T-shirt
  • Shorts
  • Indendørssko
 

Formål

At svømmeren bliver hurtigere, stærkere og slår sine egne tider, evt. nogle kravtider.